centrum konferencyjne

i

centrum konferencyjne w nowej odsłonie

| projekt: arch. marta żurek | 2013 |
|fot: jan karol gołębiewski | www.jankarol.com |

w centrum miasta

w centrum miasta

„W wielkim mieście niebo jasne
i wiadomo żyć nie łatwo
w wielkim mieście
oto widać idą ludzie przy wystawach
i o cudzie myślą i nareszcie
nad głowami anioł leci od tej pory
komuś w życiu będzie znacznie lepiej…”

a.nowak

| projekt: arch. marta żurek | 2011-2012 |
|fot: jan karol gołębiewski | www.jankarol.com |

na wynajem

na wynajem

zadanie było precyzyjnie określone: działamy szybko, ekonomicznie i uniwersalnie.
efekt: osiągnięty – mieszkanie czekało na lokatora wyjątkowo krótko.

| projekt: arch. marta żurek | 2013|

zdjęcia: Wojciech Szczęsny, Warszawa Nieruchomości

biuro 2

biuro 2

zieleń jest ważna

| projekt: arch. marta żurek | 2011|

biuro

biuro

w biurze nie musi być nudno

| projekt: arch. marta żurek | 2011|

dom na miare

dom na miarę

prosta forma bryły bez okapów, prześwietlone wnętrze, przestrzeń otwarta i zamknięta według potrzeb rodziny.
bez zbędnej dekoracji, stylizacji i upiększeń – archetyp domu.

| projekt: arch. marta żurek, arch.michał żurek | 2006-2007| fot. m.mizerski |

w kamienicy

w kamienicy

klimatyczne mieszkanie, w kamienicy ukryte w centrum dużego miasta

| projekt arch. marta żurek | 2009 |

 

 

 

dom podwójny

dom podwójny
dom na dużej leśnej działce.
dom z dwóch domów – wielopokoleniowy, spięty granitowym murem, biały na tle białych brzóz.

| projekt arch. marta żurek, arch. mikołaj kołacz | 2005-2006 |

przedszkole w puszczy

przedszkole w puszczy

projekt konkursowy na przedszkole 6 oddziałowe w izabelinie

| projekt arch. marta żurek, arch. mikołaj kołacz, arch. krzysztof pęszkal, arch. paulina zielińska, arch.kraj. robert nowicki | 2005 |

rodzinne I

10_16rj-03

z trzech – jedno. z typowych podziałów – przestronne wnętrze dla rodziny.

| projekt: arch. marta żurek, arch. mikołaj kołacz | 2004-2005 |

z pomarancza

17_02pb-03

wnętrze z wyzwaniem – z trudnego układu wyjściowego powstała oryginalna przestrzeń pełna światła i oddechu z autorskimi geometrycznymi formami mebli w ciekawych wykończeniach.
surowy lakierowany bezbarwnie mdf, sklejka brzozowa, żywica epoksydowa, kolor pomarańczy w kilku fakturach nadają charakter i nutkę surowości.

mieszkanie skrojone na miarę dla odważnego inwestora.

| projekt arch. marta żurek, arch. mikołaj kołacz | 2004-2005 |